L’entrada al col·legi de Morella variarà novament en breu

El CEIP Mare de Déu de Vallivana perdrà un pati i una entrada per les obres

Segons l’Ajuntament de Morella en les properes setmanes començaran les obres al CEIP Mare de Déu de Vallivana per a dotar-lo de noves aules i reformar les seues infraestructures actuals. Aquestes actuacions faran que mentre duren les obres el centre perda un pati i una de les tres entrades que ara s’han habilitat per diversificar l’accés al centre.

Aquesta pèrdua d’un pati provocarà que el vial més pròxim al col·legi en el passeig Jaume I es talle al trànsit com ja es va fer durant la remodelació del mateix fa uns anys perquè aquest carrer faça de pati.

D’aquesta manera el curs, els accessos i els patis estan pendents de quan començaran les obres que obligaran a canviar de nou els protocols que s’han establert per al començament d’aquest curs marcat per la pandèmia del coronavirus.

Directe