Adjudicades les obres de millora al col·legi de Morella

L’empresa constructora serà Urbamed amb 1.252.177 euros i la direcció de l’empresa morellana Balam amb 59.290 euros

L’Ajuntament de Morella ha adjudicat les obres de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Aquesta obra s’ha adjudicat a l’empresa valenciana Urbamed per un pressupost d’1.252.177,63 euros després de tot el procés de valoració. A més, la direcció de l’actuació anirà a càrrec de l’empresa morellana Balam per un total de 59.290 euros. Així, està previst que els treballs comencen dins del mes de setembre i durant tota l’execució no es veurà afectada l’activitat educativa. Sí que serà necessari habilitar una zona de joc durant els treballs, ja que la pista poliesportiva no es podrà utilitzar. Aquesta alberga les noves aules i serà la primera part del projecte.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el major contracte que ha formalitzat l’ajuntament de Morella en molts d’anys i és per a fer possible una de les obres més importants com és l’adequació del col·legi”. L’edil ha explicat que “és una obra amb un pressupost important per a l’ampliació d’aules i millora d’infraestructures d’aquest edifici característic i complex”. Rhamsés ha afegit que “les obres començaran per la construcció de les noves aules, la qual cosa afectarà l’espai de jocs, per la qual cosa es condicionarà un espai mentre la pista esportiva estiga ocupada pel material de l’obra”. Finalment, ha comentat que “l’actuació s’iniciarà durant el mes de setembre i no afectarà el desenvolupament de les classes”.

Cal recordar que aquest projecte de renovació del col·legi pretén ampliar el nombre d’aules i altres reformes que necessita l’edifici. Així, el projecte les noves aules estaran situades al talús de dalt del camp poliesportiu i la piscina de Morella, ja que les instal·lacions actuals són insuficients per albergar les necessitats de professorat i alumnes. D’altra banda, una part molt important d’aquest projecte són les reformes que necessita l’edifici entre les quals destaquen l’accessibilitat, la renovació d’instal·lacions com l’elèctrica, la de dades i la calefacció, així com la millora de mobiliari i aïllament, tal com s’ha coordinat en tot el procés des de l’Ajuntament de Morella, amb l’AMPA i la direcció del centre.

Directe