La mascareta és ja obligatòria en tots els casos a la Comunitat

Excepte en platges, piscines i espais de naturalesa, segons ha anunciat la consellera Barceló

La consellera de Sanitat Ana Barceló Chico anuncia que l’ús de màscara serà obligatori a partir dels sis anys en tota la Comunitat Valenciana en espais oberts i en la via pública, excepte en platges, piscines i espais de naturalesa.

La consellera ha insistit que és necessari mantenir sempre la distància de seguretat interpersonal, establerta en almenys metre i mig de distància. Malgrat això, serà obligatori l’ús de la màscara. L’obligatorietat entra en vigor avui mateix amb la seva publicació en el diari oficial de la Generalitat.

Video Thumbnail
Rueda de Prensa Conselleria de Sanidad 18-07-20
La consellera de Sanitat Ana Barceló Chico anuncia que l'ús de màscara serà obligatori a partir dels sis anys en tota la Comunitat Valenciana en espais oberts i en la via pública, excepte en platges, piscines i espais de naturalesa. La consellera ha insistit que és necessari mantenir sempre la distà
Compareixença íntegra de la consellera de Sanitat, Ana Barceló

La consellera Barceló ha destacat que, en la actualitat, els rebrots es estan produint en l’ambient familiar, degut sobretot a la relaxació de les normes en visites així com en els joves d’entre 20 i 40 anys, que tenen més contacte social.

Per això, en els locals com a discoteques i bars d’oci nocturn la limitació d’aforament es mantindrà en el 30% del seu aforament per a consum a l’interior del local.

En aquells locals que disposessin de terrasses a l’aire lliure, l’aforament serà fins al 75% de les taules permeses.

Directe