El bolo de Bolíssim

L'empresa vilafranquina manté aquesta tradició gastronòmica del nostre territori

https://vimeo.com/433552178

Saps què és el bolo? Si et sona estrany, segur que no ets de la comarca dels Ports i, si així és, a partir d’avui formarà part del teu dia a dia culinari. Aquest producte l’elaboraven els masovers per aprofitar la carn del porc, quan es feia matança. Ara l’empresa Bolíssim de Vilafranca, manté la tradició aquest producte típic a Vilafranca i als pobles veïns de les comarques dels Ports i Terol, per posar en valor els productes de proximitat.

Luís Gargallo Bellés ens prepara arròs amb bolo de Castelló, bacallà i allioli de safrà de La Mata. Lucia Carceller Bellés és l’avia de Lluís i ens explica què el bolo. Tot amb productes de proximitat. Adrià, Yolanda, Bárbara i Carlos es sumen amb nosaltres per provar el bolo que ha preparat Luís.

Directe