El bolo de Bolíssim

L'empresa vilafranquina manté aquesta tradició gastronòmica del nostre territori

Video Thumbnail
El bolo de Bolíssim
L'empresa vilafranquina manté aquesta tradició gastronòmica del nostre territori

Saps què és el bolo? Si et sona estrany, segur que no ets de la comarca dels Ports i, si així és, a partir d’avui formarà part del teu dia a dia culinari. Aquest producte l’elaboraven els masovers per aprofitar la carn del porc, quan es feia matança. Ara l’empresa Bolíssim de Vilafranca, manté la tradició aquest producte típic a Vilafranca i als pobles veïns de les comarques dels Ports i Terol, per posar en valor els productes de proximitat.

Luís Gargallo Bellés ens prepara arròs amb bolo de Castelló, bacallà i allioli de safrà de La Mata. Lucia Carceller Bellés és l’avia de Lluís i ens explica què el bolo. Tot amb productes de proximitat. Adrià, Yolanda, Bárbara i Carlos es sumen amb nosaltres per provar el bolo que ha preparat Luís.

Directe