Una nova mort per coronavirus eleva a 30 les víctimes mortals al territori

Les dades al Departament de Salut de Vinaròs no registren cap nou contagi en les darreres 48 hores

Durant les últimes 24 hores s’han produït 63 noves altes de pacients diagnosticats de coronavirus, una xifra que triplica al nombre de nous casos positius detectats. Per tant, amb aquestes noves altes s’eleva a 9.970 el nombre de persones que ja han superat la malaltia en tot el territori (1.368 a Castelló, 3.662 a Alacant i 4.940 persones a la província de València). Suposen ja el 70% del total de casos positius

Quant a casos positius nous, des de l’actualització d’aquest diumenge s’han detectat 21 nous casos a través de PCR que eleven a 10.914 el total de positius des que va començar la pandèmia. Per províncies:

▸ 0 a Castelló. Total: 1.486
▸ 8 a Alacant. Total: 3.802
▸ 13 a València. Total: 5.622
▸ 4 desplaçats (no nous)

El nombre de positius per test ràpid és de 3.810.

De tots els casos positius detectats, es troben actius en aquests moments 3.366, la qual cosa suposa només el 22,8%.

Avui dia, hi ha 359 persones ingressades en hospitals de la Comunitat Valenciana (29 a Castelló, 107 a Alacant i 223 a València). En les UCI hi ha 59 pacients ingressats (5 a Castelló, 32 a Alacant i 22 a València).

Des d’ahir s’han produït 4 noves defuncions, la qual cosa eleva a 1.388 les persones que han mort en la Comunitat Valenciana per coronavirus: 210 a la província de Castelló, 485 a Alacant i 693 a la província de València.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.027 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 658.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han estat 253.121 de les quals 168.222 han estat a través de PCR i 84.899 a través de test ràpid.

Actualització de la
situació en residències

Avui dia, hi ha algun cas positiu en 86 centres (11 a la província de Castelló, 34 en la d’Alacant i 41 a la província de València).

▸ Residents nous positius: 2
▸ Treballadors i treballadores nous positius: 3
▸ Residents morts: 4

Les dades al
nostre territori

Les dades al territori del Departament de Salut de Vinaròs no registren cap nou cas positiu en les darreres 48 hores, el que deixa un total de 219 afectats en el total de la pandèmia. En canvi, en les dades d’aquest dilluns apareix registrada una nova mort. Seria una dona, usuària de la Residència San Juan Bautista de Morella que, tot i haver superat la malaltia, ha mort aquest cap de setmana. D’aquesta manera són ja 30 les defuncions que deixa la pandèmia del coronavirus al Departament de Salut de Vinaròs en xifres totals, dels que 21 serien ancians de la residència morellana.

Gràfic en temps real

Pertanyen al Departament de Salut de Vinaròs les localitats del Baix Maestrat, Catí (Alt Maestrat) i totes les de la comarca dels Ports excepte Vilafranca, Ares del Maestrat i Castellfort, sent aquests tres pobles dependents de l’àrea sanitària de Castelló.

Directe