Quins pobles del territori passaran a la fase 1?

Consulta les localitats que conformen el Departament de Salut de Vinaròs

Cadascun dels habitants de cada municipi que conformen un Departament Sanitari coneixen quin és el seu hospital de referència, donat que és allí on es tenen les visites de la major part dels especialistes i on acudeixen en cas de que el metge de capçalera els envie per alguna urgència.

El que no és tan comú és el fet de conèixer quins altres pobles el conformen. Aquesta informació, que fins ara era irrellevant, sí que tindrà que considerar-se per a la desescalada, donat que en llocs com la Comunitat Valenciana o Catalunya el fet de passar d’una fase a una altra s’ha fet per aquestes regions sanitàries.

Amb un missatge a les xarxes socials el Departament de Salut de Vinaròs ha volgut recordar quins pobles hi pertanyen.

▸ Alcalà de Xivert
▸ Benicarló
▸ Càlig
▸ Canet lo Roig
▸ Castell de Cabres
▸ Catí
▸ Cervera del Maestre
▸ Cinctorres
▸ Forcall
▸ Herbers
▸ La Jana
▸ La Salzadella
▸ La Mata
▸ Morella
▸ Olocau del Rei
▸ Palanques
▸ Peníscola
▸ La Pobla de Benifassà
▸ Portell
▸ Rossell
▸ Sant Jordi
▸ Sant Mateu
▸ San Rafael del Río
▸ Santa Magdalena de Polpís
▸ Sorita
▸ Todolella
▸ Traiguera
▸ Vallibona
▸ Villores
▸ Vinaròs
▸ Xert

A la primera fase de la desescalada, que comença aquest dilluns, podran accedir totes les localitats que formen part del Departament de Salut de Vinaròs que, a grans trets, inclou a les localitats de la comarca dels Ports i del Baix Maestrat, tot i que hi ha excepcions. Vilafranca, Ares del Maestrat i Castellfort, tot i pertànyer a la comarca dels Ports, en qüestions de sanitat depenen de Castelló o Catí, que tot i ser de l’Alt Maestrat, per la seua situació, pertany al de Vinaròs.

Directe