Bruno Morraja es queda a casa i prepara natilles

"El perol de Bruno" participa del canal cultural de Youtube de l'Ajuntament de Vilafranca

Video Thumbnail
Bruno Morraja es queda a casa i prepara natilles
"El perol de Bruno" participa del canal cultural de Youtube de l'Ajuntament de Vilafranca

El canal de Youtube ‘Vilafranca es queda a casa’ arrancava el passat dissabte pel matí amb ‘El Perol de Bruno’, espai de cuina oferit pel vilafranquí Bruno Morraja i que acumulava un total de 1.110 visualitzacions. El programa del cuiner va ser el que més reproduccions ha acumulat al primer cap de setmana d’emissió de ‘Vilafranca es queda a casa’. Un espai en el que el propi cuiner manifestava la intenció de fer més distret el confinament per als seguidors d’aquest canal de Youtube.

Al primer espai de ‘El Perol de Bruno’ s’elaboraben natilles casolanes. Durant un temps total de 26 minuts, Bruno Morraja va explicar als seguidors del canal ‘Vilafranca es queda a casa’ com es preparen aquestes postres. El cuiner es mostrva sorprés per la quantitat de visites en aquest espai que veia la llum dissabte passat.

Video Thumbnail
Recepta de cuina - El Perol de Bruno (Bruno Morraja)
El canal de Youtube 'Vilafranca es queda a casa' arrancava el passat dissabte pel matí amb 'El Perol de Bruno', espai de cuina oferit pel vilafranquí Bruno Morraja i que acumulava un total de 1.110 visualitzacions. El programa del cuiner va ser el que més reproduccions ha acumulat al primer cap de s
Recepta sencera de “El Perol de Bruno” amb Bruno Morraja

Brillant posada en escena de ‘Vilafranca es queda a casa’ amb Bruno Morraja i les seues natilles casolanes durant el matí de dissabte. Un plat que gràcies amb iniciatives com aquesta, qualsevol veí o veïna de Vilafranca o simplement qualsevol persona interessada en l’espai ‘El Perol de Bruno’ podrà elaborar sense grans dificultats amb totes les explicacions exposades per aquest jove cuiner de Vilafranca.

Directe