La UME ajuda a reorganitzar la residència després de les altes

El centre de majors de Morella segueix baix vigilància des de Sanitat

La UME ajuda a reorganitzar la residència després de les altes

Les residències de la tercera edat segueixen estant en el punt de mira de Sanitat i segueix sent el col·lectiu que més sofreix el coronavirus i que més defuncions representa. Tot i que la residència de Morella no compta amb novetats més enllà de les altes que s’han produït en els darrers dies, sí que hi ha en la resta del País Valencià on es sumen més casos positius i més defuncions. Si bé comarquesnord ha pogut saber que ha hagut una nova mort al centre durant aquest dimarts, en un principi no està relacionada amb el covid-19. Cal recordar que des de Sanitat només donen xifres oficials del total de la Comunitat Valenciana o per províncies i, en el cas de les residències, no es donen dades provincials i molt menys per residències.

Durant el dimecres, els militars de la UME estan treballant al centre de majors Sant Joan Bautista de Morella per tal de reorganitzar les instal·lacions un cop s’han donat nombroses altes,  segons ha anunciat l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés a Els Ports Ràdio.

Roda de premsa íntegra d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

23 nous casos avui
a la província

Un dia més, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comunicat les dades de les darreres 24 hores. Pel que fa a les altes totals durant aquesta pandèmia ja hi ha 1344 en el conjunt del País Valencià, 241 persones més en les últimes 24 hores.

Tot i aquest augment paulatí de les altes, hi ha un fort augment de casos positius per l’augment del nombre de tests. Són 212 nous casos arreu de la Comunitat, dels que 23 són de la província de Castelló. A més, 89 dels 724 morts de la Comunitat Valenciana en el total de la pandèmia són de la província.

Fins ara un total de 1303 sanitaris han donat positiu dels quals ja s’han recuperat 202 persones.

No es pot viatjar
aquests dies

L’alcalde de Morella, a més ha volgut recordar que “estem davant d’uns dies que tenien que ser especials amb la Setmana Santa i Pasqua, però ara no és el moment d’anar a segones residències ni a fer visites, protegint-nos a nosaltres mateix i als demés”, al que ha afegit que “ja hi haurà temps de vindre als pobles de la comarca”.

Directe