Rhamsés Ripollés confirma les primeres altes a la residència

Serien 9 els majors residents que ja s'han recuperat de la malaltia

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, en un missatge en vídeo, ha confirmat la notícia que es coneixia aquest migdia i que apuntava a que “ja s’han produït les primeres altes” a pacients malalts pel coronavirus a la Residència de Morella. Tot i que l’alcalde no dona una xifra, comaquesnord ha pogut saber que en serien nou els majors residents que s’han recuperat de la malaltia del covid-19.

“Això ens ha de fer que continuem en el combat conjunt que estem fent contra el coronavirus i que ens puguem aferrar a aquesta esperança de superació”, ha dit Rhamsés, alhora que ha volgut “agrair tot el treball que estan fent els professionals” i tindre paraules d’ànim per als “familiars que han perdut als seus sers volguts”.

L’alcalde ha anunciat també l’arribada dels coneguts com a “tests ràpids” per a que “pugem eixir quan abans millor d’aquest mal somni”.

Directe