La situació crítica pel coronavirus s’estabilitza a la residència de Morella

Mentre s'ha sofert una nova mort a primeres hores de dilluns s'han donat 9 altes a residents

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha actualitzat aquest matí de dimarts les dades que deixa a nivell autonòmic i provincial la pandèmia del coronavirus. El número total d’altes és de 173 més que el dilluns, sumant un total de 1103 des del començament de la pandèmia, d’elles 107 a la província de Castelló.

Per la seua part, 228 malalts castellonencs estan ingressats a causa del coronavirus (1 menys que ahir) i d’ells, 44 estan a la UCI, aquesta última xifra es manté respecte a la de diumenge.

Hi ha 109 nous casos positius en les darreres 24 hores arreu de la Comunitat Valenciana, 7 d’ells registrats a la província de Castelló, unes xifres que descendeixen des de fa dos dies. En línies generals, des del començament de la pandèmia, han donat positiu 7443 persones en total de la pandèmia, 876 d’ells a la província de Castelló.

El total de morts pel coronavirus és de 672 (35 més que ahir) 78 d’ells a Castelló.

El número de professionals sanitaris que han donat positiu en el total de la Comunitat Valenciana ascendeix a 1.236, sent 161 d’ells pertanyents a la província de Castelló

Roda de premsa íntegra d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

La residència San Juan Bautista de Morella ha sofert una nova mort a primeres hores de dilluns, sent ja un total de 12 defuncions motivades per la pandèmia del coronavirus. La nota positiva respecte al centre de majors de Morella són les nou altes que s’han produït entre els residents afectats de coronavirus. Les dades de la Comunitat Valenciana, però, no són tant esperançadores, ja que continua creixent el número de residents o personal positiu així com també augmenta el número de morts.

▸ Residents que han donat positiu: 837(46 més que ahir a la Comunitat)
▸ Personal treballador que ha donat positiu: 227 (21 més que ahir a la Comunitat)
▸ Residents que han mort: 191 (25 més que ahir a la Comunitat)

Pel número de casos produïts en elles, hi ha encara 12 residències amb vigilància activa a la Comunitat Valenciana, 3 d’elles a Castelló, sent una d’eixes tres la de Morella.

Directe