La residència no rebrà malalts de coronavirus d’altres localitats

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, desmenteix la informació publicada

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha fet públic un comunitat en vídeo on, oficialment, confirma que ha hagut noves morts en la residència. “Tenim que lamentar noves defuncions i, per tant, en primer lloc traslladar els ànims, la força, tot el suport a eixa gran família que és el centre sociosanitari i al treball encomiable que es fa en eixe centre”. Rhamsés també ha volgut tindre unes paraules d’afecte cap “als familiars d’aquestes persones que ens han deixat”.

Durant el comunicat, l’alcalde de Morella demana no difondre informació no contrastada i deixar molt clar que és totalment fals que van a derivar pacients malalts de covid-19 a la residència.

Rhamsés ha afegit que “el centre està en una situació molt difícil i, evidentment, no cal donar massa explicacions per a dir que eixa informació no era certa”.

L’alcalde demana que “no estigmatitzem a cap persona” per estar malalta i que cal seguir “estant units i sent forts” per als dies que ens queden de confinament. “Eixirem vencedors del coronavirus”, conclou Ripollés.

Directe