Un nou cas eleva a 7 la xifra de morts pel coronavirus a la residència

Membres de l'exèrcit vigilaran el compliment del confinament

Un nou cas eleva a 7 la xifra de morts pel coronavirus a la residència

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha actualitzat aquest matí de dissabte les dades respecte a la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana.

El número total d’altes és de 103 més que el divendres, sent un total de 695 des del començament de la pandèmia, d’elles 56 a la província de Castelló. Per la seua part, 242 malalts castellonencs estan ingressats a causa del coronavirus (23 més que ahir) i d’ells, 43 estan a la UCI.

Avui hi ha 46 casos positius menys que ahir, sent-ne ja només 277 nous casos positius en les darreres 24 hores arreu de la Comunitat Valenciana, 43 d’ells registrats a la província de Castelló. Això sí, si només ens fixem en les dades provincials, son 4 positius més que el dia anterior. En línies generals, des del començament de la pandèmia, han donat positiu 6901 persones en total de la pandèmia, 787 d’ells a la província de Castelló.

El número de professionals sanitaris que han donat positiu a la Comunitat Valenciana ascendeix a 1131, 136 d’ells a la província (3 mes que ahir)

L’exèrcit vigilarà el
confinament a Morella

Del total de la pandèmia, han mort a la Comunitat 571 persones, 56 a la província de Castelló, sis més que ahir, un d’ells a la Residència San Juan Baustista de Morella, segons ha pogut saber comarquesnord. Des de Sanitat no es donen xifres ni per províncies, ni per pobles i menys encara per residències. Aquest matí de dissabte militars de la UME han desinfectat de nou les instal·lacions del centre de majors morellà. Segons informa l’ajuntament de Morella, “després faran treballs en la via pública”, com ja s’han fet en diverses ocasions en aquests darrers 15 dies. Per altra banda, el consistori apunta que “demà ens han informat que membres de l’exèrcit es desplacen a la nostra ciutat per serveis de vigilància i control del confinament”, tal i com també s’ha anunciat que es farà a Benicarló.

Roda de premsa íntegra d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Les residències són un dels punts de major preocupació, havent-hi 91 centres arreu de la Comunitat Valenciana amb casos positius, 12 d’elles a Castelló.

▸ Residents que han donat positiu: 658 (57 més que ahir a la Comunitat)
▸ Personal treballador que ha donat positiu: 185 (9 més que ahir a la Comunitat)
▸ Residents que han mort: 137 (6 més que ahir a la Comunitat)

Hi ha 9 residències amb vigilància activa a la Comunitat Valenciana, 2 d’elles a Castelló, sent una la Residència San Juan Bautista de Morella.

Directe