No hi ha nous positius ni en residents ni en treballadors

Des d'ahir s'ha produït la mort d'un resident a la província de Castelló

No hi ha nous positius ni en residents ni en treballadors

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha actualitzat aquest matí de dimarts les dades respecte a la pandèmia de coronavirus.

Barceló ha apuntat a que s’han donat 390 nous casos positius en les darreres 24 hores arreu de la Comunitat Valenciana, 27 d’ells a la província de Castelló. En el total de la pandèmia s’han donat 5508 pacients positius, 613 d’ells a la província de Castelló. La cara positiva són les 200 altes que han rebut pacients de la Comunitat, 9 d’ells a la província de Castelló.

Roda de premsa íntegra d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Des del començament de la pandèmia, hi ha hagut un total de 339 morts arreu de la Comunitat Valenciana, dels que 34 s’han produït a Castelló. D’eixos, tres han sigut de majors a la residència Sant Joan Baptista de Morella.

La província suma un nou
resident mort des d’ahir

Els principals focus de coronavirus es donen a les residències, al ser els majors les persones més vulnerables. Des d’ahir s’ha produït la mort d’un resident en tota la província. A preguntes dels mitjans de comunicació, la consellera Barceló ha puntualitzat que no es van a donar dades de morts per localitats ni per residències.

▸ Residents que han donat positiu: 431 (50 a la província Castelló, 178 a l’Alacant i 203 a la província València)
▸ Personal treballador que ha donat positiu: 122 (14 a la província Castelló, 33 a l’Alacant i 75 a la província de València)
▸ Residents que han mort: 81 (5 a la província de Castelló, 50 en la d’Alacant i 26 a la província València)

En aquests moments, continuen baix vigilància activa de control sanitari les residències Santa Elena de Torrent, L’Acollida de València, la residencia Saba de Requena, DomusVi d’Alcoi, DomusVi Babel d’Alacant, Sant Joan Baptista de Morella i la residència Santa Gràcia de Vila-real.

Directe