El Sexenni o l’esport es sumen a la solidaritat front al covid-19

Les donacions provenen també de la Penya el Bou, del Morella FC o de Els Ports FC

El Sexenni o l’esport es sumen a la solidaritat front al covid-19
El camp de la Fàbrica Giner, en una imatge d'arxiu

En moments complicats, com els que estem vivint actualment, sempre ixen iniciatives boniques. Una d’elles i que s’està produint a Morella és la campanya «Ajuda al teu poble». Una iniciativa on veïns, empreses, associacions i entitats locals mostren la seua solidaritat amb una aportació econòmica al fons d’emergència que s’ha creat a l’Ajuntament de Morella per a la lluita contra el covid-19.

En els darrers dies vam conèixer que el Gremi de la Joventut de Morella havia realitzat una donació de material sanitari i de protecció tant per a la residència de la tercera edat sant Joan Batista com per al centre de salut. Així com la societat esportiva Espemo, que també va voler col·laborar amb una aportació al fons d’emergència o l’organització de l’Aplec dels Ports en la darrera edició celebrada a Morella, que va donar una quantitat de 2.500€ a l’Ajuntament.

El Morella FC, “de la mateixa manera que altres associacions, empreses i entitats locals, hem decidit col·laborar econòmicament amb el fons de contingència que s’ha creat a l’Ajuntament de Morella per a la lluita contra el COVID-19. Som una entitat que ens financem gràcies a l’ajuda econòmica dels nostres socis, patrocinadors i del propi Ajuntament, per tant pensem que és de justícia ajudar en allò que podem”, apunten.

Des de l’equip amateur de primera regional donen, a més “ànims a tothom, prompte eixirem d’esta i podrem tornar a gaudir del futbol a la Fàbrica Giner”.

Els Ports FC renuncia a “les
ajudes dels ajuntaments”

L’equip infantil i juvenil Els Ports FC apunta que “davant l’actual situació d’emergència, hem decidit renunciar a totes les ajudes públiques rebudes dels ajuntaments durant el 2020. Els Ports FC, com a club comarcal de futbol base hem d’estar a l’alçada front aquesta situació. Sabem de l’enorme esforç que estan fent els nostres consistoris per lluitar contra la pandèmia i per això volem contribuir aportant la nostra ajuda”, i afegeixen que “prompte tornarem a jugar al futbol, ara més units que mai hem de recolzar-nos els uns als altres. Molts ànims a tots!”

Ara, també s’ha unit a la iniciativa solidària la Junta del carrer La Font del 54 Sexenni, que ha decidit donar 1877 euros o el Gremi d’Arts i Oficis d’aquestes últimes festes sexennals, que ha donat 1000 euros. També la Penya El bou ha fet una donació al fons d’emergència contra el covid-19.

Un clar exemple que demostra que davant l’adversitat és quan més units hem d’estar, perquè sols així, farem front al covid-19.

Directe