El Gremi de la joventut de Morella dona material sanitari

Colchoneria Adell ha realitzat les 60 mascaretes per la residència

El Gremi de la Joventut de Morella ha realitzat una donació de material sanitari i de protecció tant per a la residència de la tercera edat Ssant Joan Batista com per al Centre de Salut de la localitat sabent que aquests dos centres tenien manca d’aquests equips i no podien adquirir-los de la forma que ho fan habitualment.

Amb els fons que es tenien encara romanents de les festes sexennals els pertanyents a la junta del Gremi han decidit que aquesta era la millor forma de poder ajudar al poble de Morella en moments tan complicats amb diversos positius a la residència i fora de la mateixa.

Durant aquesta setmana ja han arribat unes 60 mascaretes fabricades per l’empresa colchoneria adell destinades a la protecció dels treballadors i residents de la residència de la tercera edat i la setmana vinent arribaran altres materials com els termòmetres infrarojos que permeten prendre la temperatura a distància. A més, el centre de salut i residència també rebran de 120 bates, 50 mascaretes amb pantalla i altres productes que necessitaven.

Maria Escrivà és membre del Gremi de la Joventut

A més, aquesta iniciativa es veu emmarcada dintre d’una més gran que han dut a terme des de l’organització gremial amb el “challenge” Ajuda al teu poble que que pretén que cada una de les associacions comarcals ajude d’alguna forma al seu poble.

Per ara ja s’ha sumat a aquesta iniciativa l’organització de l’Aplec de Els Ports de Morella, qui ha donat una quantitat de 2.500€ a l’Ajuntament de Morella dels remanents que encara es guardaven des de la celebració de la festa comarcal en la localitat. Així també ho ha fet el Morella futbol club i la societat esportiva ESPEMO que ha decidit realitzar una donació al fons d’emergència del COVID-19 de Morella.

Directe