Sant Antoni a La Pobleta i les Jornades de la Trufa marquen el cap de setmana a Morella

El dissabte tindrà lloc un nou Cita a Morella amb Vicent Cassanya

Morella compta amb una intensa activitat durant aquest cap de setmana on la festa, la cultura, l’esport i la gastronomia tenen cabuda en la ciutat. D’aquesta manera, Sant Antoni a La Pobleta, les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports, l’eixida de la marxa senderista Camí de Conquesta o l’arribada de la trail per etapes Top of the Rock són algunes de les activitats principals, encara que hi ha més.

Cal destacar que La Pobleta recupera la festivitat de Sant Antoni aquest cap de setmana. Així, els actes tradicionals i festius de la principal festa de l’hivern als Ports omplirà d’ambient aquesta localitat, sobretot durant la jornada del dissabte 7 de novembre. D’aquesta manera, la tradicional barraca de Sant Antoni es tornarà a encendre a La Pobleta.

La regidora delegada de La Pobleta, Judit García, ha destacat que “es recupera aquesta festa tradicional de tots els pobles dels Ports, la qual és característica per la participació i la implicació de tot el poble”. Així, l’edil ha aprofitat per a “animar a tots i totes a participar al Sant Antoni de La Pobleta, el qual esperem repetir durant molts anys”.

XVII Jornades de la Trufa
Morella-Els Ports

A més, les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen i aquesta vesprada tindrà lloc el showcooking del Restaurante Daluán a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 horas. Aquestes jornades engeguen la recta final i fins al 15 de març encara es podran degustar els plats i menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports.

Morella alberga aquest cap de setmana la marxa senderista Camí de Conquesta, la qual recorre la comarca dels Ports a través del GR-331. Així en aquesta es recorren les etapes 9 i 10 amb eixida des de Morella a les 8.30 hores. En aquesta passarà per Herbeset i arribarà a Castell de Cabres amb un recorregut de 20,7 quilòmetres.

A més, aquest cap de setmana se celebra la trail per etapes Top of the Rock que recorre la província des de Castelló fins a Morella amb un recorregut de 120 quilòmetres. D’aquesta manera, el diumenge 8 de març arriba a la ciutat emmurallada amb la meta situada al convent de Sant Francesc. Així, està previst que els primers i primeres participants arriben a la ciutat al voltant de les 12.00 hores.

Cita a Morella
amb Vicent Cassanya

El dissabte 7 de març tindrà lloc un nou Cita a Morella a la Sala del Justícia. En aquesta ocasió vindrà a la ciutat Vicent Cassanya per a parlar sobre el Simbolisme màgic i astrològic de Morella.

Cal recordar que Cita a Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, els veïns i veïnes de Morella i els visitants poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, polítics, empresaris i periodistes que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.

Directe