El 26 de desembre es presentarà la reforma del Centre de Salut

Es farà una visita a l’edifici per a veure l’actuació i els nous espais i serveis

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana i l’ajuntament de Morella han organitzat una visita al remodelat Centre de Salut de la ciutat el pròxim dijous 26 de desembre a les 12.00 hores. D’aquesta manera, es podrà veure l’actuació realitzada en l’edifici, el qual albergarà més espais i serveis i facilitarà el treball del personal sanitari. Així, aquesta obra de millora va finalitzar fa unes setmanes i el servei ha recuperat la normalitat a l’edifici situat a l’església de Sant Miquel. A més, en aquesta actuació s’ha afegit el servei de radiologia en el centre per a tota la comarca dels Ports.

En aquest acte participaran el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, entre altres autoritats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el Centre de Salut de Morella necessitava aquesta actuació per a millorar el servei sanitari i facilitar el treball del seu personal, així com albergar-ne més, com el nou servei de radiologia” i ha afegit que “és una obra històrica i necessària per a millorar el dia a dia de la gent”. L’edil ha explicat que “ha sigut una obra complicada a causa de les característiques de l’edifici, ja que el centre està ubicat en una església, així com perquè no havia tingut cap millora important des que es va construir als anys 80”.

Rhamsés ha recordat que “el nou servei de radiologia evitarà llargs desplaçaments com passava fins ara que la gent anava fins a l’Hospital de Vinaròs”. També ha comentat que “amb aquesta visita del 26 de desembre podrem conéixer els nous espais que alberga el Centre de Salut de Morella, tant per a les consultes com per al funcionament intern del personal sanitari”. Finalment, ha volgut “animar a tot el poble a participar i conéixer aquesta actuació que s’ha realitzat al Centre de Salut”.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Aquesta actuació té l’objectiu de fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estava ubicat a l’edifici del CISE i els serveis d’emergències a l’Hostal Nou. D’aquesta manera, es buscava oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l’obra de la forma més eficient.

Directe