Morella lluita contra la violència masclista

Aquesta vesprada hi ha una performance i la lectura del manifest a les portes de l'Ajuntament

Morella lluita contra la violència masclista

Cada 25 de novembre la lluita contra la violència masclista es fa visible a tot el món amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Així, Morella compta aquesta vesprada a partir de les 20.15 hores amb diferents actes que mostren el suport de totes i tots a solucionar aquest problema. Així, el Grup de Dones dels Ports ha gravat un curt contra la violència de gènere, el qual es presentarà a la Sala del Justícia. A continuació, hi haurà una performance a la plaça de l’ajuntament i la lectura del manifest contra la violència masclista.

View this post on Instagram

#Morella #25N

A post shared by Rhamsés Ripollés Puig (@rhamsesripolles) on

La regidora d’Igualtat, Mari Carmen Escuder, ha explicat que “es tracta d’un dia molt important en el qual es fa més visible el problema de la violència masclista contra la qual hem de lluitar cada dia”. L’edil ha comentat que “junt amb el Grup de Dones dels Ports s’han realitzat activitats per la igualtat durant tot el mes de novembre en les Jornades d’Igualtat 2019, i avui són els actes principals”. Finalment, ha volgut convidar a “totes i tots a participar aquesta vesprada en aquesta reivindicació tan important”.

Cal recordar que durant el mes de novembre Morella celebra les Jornades d’Igualtat amb diferents tallers, xerrades i activitats amb la intenció de conscienciar sobre este problema. Així, les del 2019 han destacat per posar en marxa la campanya “Pels bons tractes” on espais públics i establiments privats de la ciutat, els quals s’estan adherint, garanteixen espais lliures de violència de gènere. A més, es realitzen tallers en el Col·legi Mare de Déu de Vallivana i en l’IES Els Ports.

Directe