Àngela Milián tanca la fira de Gastrónoma

Vinatea entra en una guia dels 55 millors restaurants de la Comunitat

La morellana Àngela Milián ha fet una ponència en la quinta edició de la fira de Gastrònoma 2019. Aquest és un fòrum obert per a grans cuiners, fabricants, distribuïdors, petits comerciants i artesans. Una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia experimenten i gaudisquen amb tasts, tallers, cuina en directe, debats i altres activitats del món de la cuina. Aquesta fira s’ha consolidat com un esdeveniment d’una alta qualitat gastronòmica amb invitats de tot el territori nacional.

Milián va tancar l’edició d’aquest any compartint espai amb alguns dels grans xefs del país com Joan Roca, Àngel León, José Andrés o Quique da Costa. En la seua presentació va aprofitar per a reivindicar el producte de la província de Castelló passant des dels menjars de la comarca dels Ports fins als més típics de la costa.
Com a mostra i potenciar la visibilitat de la nostra gastronomia van fer un tàrtar de Picanya i una crema d’ou fregit amb cecina de Morella, bolets i l’ametla d’Albocàsser.

El restaurant Vinatea, que ja ha rebut diversos premis i ha estat localitzat en guies gastronòmiques, ara ha aconseguit entrar en la guia dels 55 millors restaurants de la Comunitat Valenciana 2019 que realitza el periòdic Levante, fet que es va conèixer en la gala de la fira. A més, un dels seus integrants, Diego Alcón, va rebre un premi com a jove promesa de sala en el món de la cuina.

Directe