Intensa activitat cultural a Morella per al pont de novembre

Els Diàlegs dels Ports de tardor, Morella sonora, una xerrada sobre els Refugis del recinte murallat de Morella i cinema són la resta d’activitats d’aquestos dies

S’apropa un cap de setmana llarg i a Morella s’han organitzat diferents activitats per a tots els públics. Xerrades, concerts i cinema són algunes de les activitats culturals que ofereix la ciutat durant els dies del pont de novembre. Així, destaca la VI Trobada de dimonis a Morella amb tallers i cercaviles, amb el correfoc multitudinari del dissabte com a acte principal.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “Morella compta amb una ampla oferta cultural i festiva durant aquest pont de novembre perquè morellanes, morellans i visitants puguen gaudir encara més de la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “el dissabte tindrà lloc l’espectacular i multitudinari correfoc de la VI Trobada de dimonis, però durant els tres dies festius hi ha xerrades i cinema”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “animar a totes i tots participar en les diferents activitats previstes per a aquestos dies”.

Cal explicar que l’activitat cultural a Morella és intensa i encara més en els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, el dijous a la vesprada comencen els actes amb el lliurament dels Premis Comunicacions dels Ports al sector del comerç el dijous 31 d’octubre a les 20.00 hores a la Sala del Justícia i l’inici de la campanya “Compra al teu poble”.

El divendres continua l’activitat cultural amb una nova edició dels Diàlegs dels Ports de tardor amb la xerrada L’Univers Violent. Com és possible que estiguem vius? a càrrec del Dr. Manel Perucho a la Sala del Justícia a les 19.00 hores.

El dissabte és el dia que més activitats concentra amb la xerrada Refugis del recinte murallat de Morella que tindrà lloc a la Sala del Justícia a les 12.00 hores. A més, a les 19.00 hores, IX Morella Sonora amb el concert d’Enrico Di Felice, flauta, i Raffaele Bertolini, clarinet i clarinet baix al Teatre Municipal de Morella a les 19.00 hores. Finalment, aquest dia hi haurà tallers de pintacares i bocanades a l’Espai Firal, una cercavila i correfoc a la vesprada i festa amb trio i discomòbil a la nit.

Finalment, el diumenge es projectarà la pel·lícula Los días que vendrán al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

Directe