Daluan, Fiordo Polar, Carnisseria Segura i Manolita Sabater, Premis Els Ports Ràdio 2019

Aquest dijous es lliuraran els premis, començant la Festa del Comerç

Este dimarts s’ha fet pública la llista de guardonats de la XVII Festa del comerç dels Ports Ràdio. En aquesta edició es reconeix, en l’apartat d’empresa amb història, a Carnisseria Segura; Fiordo Polar, ha estat seleccionada per al guardó d’empresa emprenedora; l’empresa Restaurant Daluan s’emporta el premi “disseny i innovació” i Manolita Sabater, el premi “compromís i dedicació”.

Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella seran el marc, aquest dijous, a les 20.00 hores, del lliurament d’aquests premis. Els representants de les entitats que promouen aquesta cita, l’associació d’empresaris Asetmico, l’Ajuntament, i Comunicacions dels Ports, han ressaltat la indiscutible importància del comerç en l’economia de la ciutat de Morella i el seu servei com generador de vitalitat del poble. També destaquen l’esforç que ha fet, en conjunt, el comerç local per tal d’oferir al client qualitat i personalitat, i a més, adequar el continent al contingut.

La imatge del comerç, l’atenció al detall, el conjunt de l’espai comercial del nostre poble, és reconegut i admirat per moltes altres zones més grans que nosaltres.

Directe