Early Music Morella s’integra en FestClásica per a impulsar-se internacionalment

En la pròxima edició també es pararà atenció en accions socials de difusió a joves, majors i col·lectius desfavorits

La cantant Mara Aranda en una imatge d'arxiu

El festival, que organitza l’Associació Cultural Comes i que ha estat reconegut amb el segell Europeu de Qualitat 2019-2020, considera primordial fomentar la presència en fòrums professionals i la representació de les seves activitats en l’àmbit musical, cultural, turístic i gastronòmic

Early Music Morella va valorar que FestClásica compta amb 30 prestigiosos festivals associats, la seua representació en fires i davant diferents administracions, institucions culturals, promotors i patrocinadors

La candidatura va comptar amb l’aval de Cristóbal Soler, director artístic del Festival Setmana de Música Religiosa de Conca i de Abdelaziz Samsaoui, director del Festival de Música Antiga de Granada, per la seva trajectòria i el nivell dels artistes participants

Video Thumbnail
paiskm0: Early Music Morella
Reportatge per al programa País km0 de La Xarxa
Reportatge de l’edició 2015 de l’Early Music

Carles Magraner, director artístic de Early Music Morella, ha mostrat la seua satisfacció per pertànyer a FestClásica i agraeix que “s’hagi valorat el projecte que es ve desenvolupant des de 2012”

Video Thumbnail
Pais km: L'Early Music Morella
El festival, que organitza l'Associació Cultural Comes i que ha estat reconegut amb el segell Europeu de Qualitat 2019-2020, considera primordial fomentar la presència en fòrums professionals i la representació de les seves activitats en l'àmbit musical, cultural, turístic i gastronòmic Early Music
Un reportatge de l’edició 2017 de l’Early Music del programa País KM0

En la pròxima edició també es pararà atenció en accions socials de difusió de la música antiga per a joves, majors i col·lectius desfavorits.

Directe