Els Gegants visitaran el Castell de Morella aquest cap de setmana pel visitant 1 milió

L'agenda del cap de setmana també té la inauguració de dues exposicions i la presentació del llibre "Los exilios de Ramón Cabrera"

Els Gegants visitaran el Castell de Morella aquest cap de setmana pel visitant 1 milió

Comença el mes d’agost i Morella compta amb una gran quantitat d’activitats per a tots els públics entre les quals destaca el Festival infantil amb els Gegants al Castell. Aquesta és una de les activitats de celebració de la visita 1 milió al Castell de Morella en la qual s’espera una elevada participació. La cercavila amb els Gegants començarà el dissabte a les 12.00 hores a l’ajuntament fins i acabarà en el principal monument de la ciutat. Cal recordar que el Castell de Morella ha aconseguit aquesta xifra durant el 2019 i es succeeixen diferents activitats relacionades amb el Castell per a celebrar la fita.

A més, el primer cap de setmana del mes concentra molts actes culturals com la inauguració de les exposicions Fotos, fils i ferro de Stephanie de Leng, Miguel Trillo i Miguel Bellés, i Morella 色 (Morella color), de la morellana Clara Milián Yamada, i la presentació del llibre Los exilios de Ramón Cabrera de Conxa Rodríguez.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “aquest cap de setmana destaca per les activitats culturals a la ciutat, les quals es combinen amb altres de festives”. L’edil ha explicat que “a partir d’aquesta setmana les Sales Gótiques i la Llotja de l’ajuntament s’ompliran d’exposicions durant tot el mes d’agost”. Rocío ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a gaudir d’aquestes propostes del primer cap de setmana d’agost, així com totes les que hi ha preparades durant el mes”.

Programació del cap
de setmana a Morella

El dissabte 3 d’agost comença la Setmana de la Joventut a Morella amb el Festival infantil amb els Gegants de Morella amb eixida a les 12.00 hores des de l’ajuntament. A continuació, a les 14.00 hores les Quintes i Quintos 2019 organitzen les Olimpíades cerveseres a la Plaça de Bous. Finalment, la jornada d’activitats acaba amb la presentació del llibre “Los exilios de Ramón Cabrera” de Conxa Rodríguez amb el professor Pedro Rújula a la Sala del Justícia a les 19.00 hores.

El diumenge 4 d’agost s’inaugurarà l’exposició Fotos, fils i ferro a càrrec de la fotògrafa, Stephanie de Leng, l’escultor amb cordes, Miguel Trillo, i l’escultor amb ferro, Miguel Bellés. Finalment, el dilluns 5 tindrà lloc la inauguració de l’exposició Morella 色 (Morella color) de Clara Milán Yamada amb el taller infantil Tècnica per a pintar amb aquarel·la a les 12.00 hores a la Llotja. A més, a les 16.30 hores, al Casal Jove es realitzarà l’activitat Masterchef Summer Edition.

Directe