Cuina d’Autor a Vilafranca amb l’Estrella Michelín Miguel Barrera

Una activitat per a professionals, a càrrec del CdT Els Ports

Les jornades ‘Cuina d’Autor’ organitzades pel CDT Els Ports en una iniciativa de Turisme Comunitat Valenciana han comptat amb un curs de 4 hores a l’Alberg ‘La Parreta’ de Vilafranca amb Miguel Barrera, cuiner del Restaurant ‘CalParadís’ de Vall d’Alba. Unes jornades que pretenen potenciar la formació dels professionals de la cuina.

Miguel Barrera ja compta amb una important trajectòria en aquestos dos anys amb els cursos de ‘Cuina d’Autor’ i ha impartit classes a llocs molt diferents de la geografia valenciana.

El cuiner de Vall d’Alba ha volgut centrar-se més enguany en la cuina tradicional del seu establiment, deixant un poc de banda la línia més avantguardista utilitzada l’any anterior.

El Restaurant ‘CalParadís’ compta amb estel Michelín i també amb altres reconeixement destacats que li estan donant una important transcendència en el món de la gastronomia a la província de Castelló. Un reconeixement destacat, però segons afirma el cuiner de ‘CalParadís’ a la Vall d’Alba es tracta d’un fet que dona molta responsabilitat i crea una pressió important per seguir treballant dia a dia.

Els assistents al curs ‘Cuina d’Autor’ a l’Alberg ‘La Parreta’ de Vilafranca van poder conèixer un poc millor els plats de Miguel Barrera, la seua execució i també el resultat final en aquesta activitat proposada pel CDT Els Ports.

Directe