Comencen les Jornades de la Cuina del Llagostí

Del 17 de maig al 16 de juny els xefs locals oferiran menús especials

Comencen les Jornades de la Cuina del Llagostí
El cartell promocional de l'edició 2019

Vinaròs celebra una nova edició de les Jornades de la Cuina del Llagostí amb la participació de nou restaurants de la localitat. Durant un mes, aquests establiments oferiran menús combinant una diversa varietat de receptes amb el producte estrella del municipi, des de les més tradicionals com els llagostins a la sal, fins a altres de més innovadores com l’amanida d’estiu amb gelat de llagostins. Els menús tenen un preu fixe de 38€ IVA inclòs.

De la mateixa manera que en l’anterior edició, els comensals tenen la possibilitat d’emplenar un qüestionari de satisfacció, inclòs al final del llibret informatiu de les jornades, i entrar en el sorteig de dos sopars o dinars en algun dels restaurants participants.

Paral·lelament a aquestes jornades, s’ha organitzat una activitat complementària per al dissabte 8 de juny: una visita guiada gastronòmica al Pou del Mas de La Jana. Durant aquesta activitat es visitaran les oliveres mil·lenàries de la mà d’un productor local, a més d’una cata guiada de 3 olis d’oliva AOVE monovarietals.

Suspès el Tapa Tour
del Llagostí

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha destacat que ’’amb la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments s’aconsegueix apropar els productes del territori a la població local i als visitants, a més de reconèixer i impulsar el seu consum’’.

Pel que fa a les jornades del Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, s’han hagut de suspendre per raons alienes a l’Ajuntament, atès que s’ha produït un baix nombre d’inscripcions.

Directe