El “Pell de Cabra” de la Vall de Catí, entre els millors formatges d’Espanya 2019

Entre el 8 i l'11 d'abril es coneixerà la llista final

El “Pell de Cabra” de la Vall de Catí, entre els millors formatges d’Espanya 2019
Els formatges de Catí / QUESOSDECATI.COM

Entre el 8 i l’11 d’abril es coneixerà la llista final dels guanyadors del Campionat dels Millors Formatges d’Espanya 2019 durant un acte que se celebrarà en l’Espai Show Cooking Gurmets en el recinte firal d’Ifema (Madrid). Mentrestant, ja es coneix la selecció de finalistes

En la semifinal, celebrada fa uns dies a l’Hotel Wellington (Madrid), van participar més de 800 formatges que van ser valorats per un jurat compost per 60 catadors entre els quals destaquen tècnics, mestres formatgers, periodistes gastronòmics i cuiners, entre altres.

En total, durant aquesta semifinal, es van seleccionar 90 formatges, 6 per cadascuna de les 15 categories. En la categoria de Pasta blana o tova, un dels seleccionats va ser el de “Pell Florida” de llet de Cabra de la formatgeria la Vall de Catí.

Directe