Santiago Díaz, Premi Tuber Melanosporum de Morella Negra amb “Talión”

Aquest reconeix a l’escriptor o escriptora novell

L'autor rep el premi de mans de l'organització

Santiago Díaz, amb la seua novel·la Talión, ha guanyat el III Premi Tuber Melanosporum que concedeix el festival Morella Negra com la Trufa a l’escriptor o escriptora novell. D’aquesta manera, la resta de finalistes d’aquest del premi són: Wad-Ras de Joan Miquel Capell, Vienen mal dadas de Laura Gomarra, Morir no es lo que más duele d’Inés Plana i Lleugera Sang de Xavier Zambrano. A més, aquest matí han participat en una taula redona tots i totes les finalistes del Tuber Melanosporum moderada per Laura González de Radio3.

Morella Negra com la Trufa ha començat amb força i al llarg de totes les activitats que s’han realitzat ha acudit un elevat nombre de públic. Tant la inauguració del divendres, com l’entrega del Premi Tuber Melanosporum han omplit la Sala del Justícia. El regidor de Turisme i Comissari del festival, Jorge García ha declarat que “estem molt contents amb la participació de la gent al llarg del festival. Tots els invitats i invitades estan gaudint de Morella Negra com la Trufa i volen tornar en futures edicions”. L’edil també ha comentat que “el Premi Tuber Melanosporum ha sigut un èxit i aporta més nivell, si cap, al festival. Els autors i autores rookies ens faran gaudir durant molts anys de la seua literatura i és important reconèixer el seu treball”.

. Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports continuen
El festival literari s’emmarca dins de les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports que s’allarguen fins al 10 de març. Aquestes tenen com a element protagonista el diamant negre dels Ports. Així els restaurants de la zona ofereixen menús especials elaborats amb trufa al llarg d’aquestes jornades gastronòmiques. A més a més, durant els caps de setmana s’organitzen diferents degustacions, tallers i showcooking on la gent pot provar aquest producte característic de les nostres terres.

Directe