Morella FC i CF Vilafranca ja coneixen als seus rivals per a la pròxima temporada

La data d'inici de la competició del grup 1 de la Segona FFCV (antiga 1ª Regional) serà el 10 de setembre

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha sorprès enguany a tothom oferint informacions a finals del mes de juny que habitualment es solen conèixer ben entrat el mes d’agost. I és que l’assemblea de compromisaris de la Federació, celebrada el passat divendres 30 de juny va ser molt productiva.

Una de les noticies que es van produir, després de que dies abans es coneguera que el CF Vilafranca serà equip de Segona FFCV (antiga 1ª Regional) la temporada 2023-2024 ocupant una de les places vacants al ser un dels segons classificats amb millor coeficient, és la conformació del grup 1 d’aquesta categoria. D’aquesta manera Morella FC i CF Vilafranca ja coneixen els seus rivals per a la pròxima temporada, en una lliga que comptarà amb 16 equips i que començarà el cap de setmana del 10 de setembre, un poc abans també del que sol ser habitual.

Al no haver hagut descensos de categoria en la temporada 2022-2023 de Regional Preferent a 1ª Regional ni d’aquesta categoria a la 2ª Regional, la nova Segona Federació Futbol Comunitat Valenciana s’ha regenerat amb 3 nous equips provinents de la 2ª Regional i el Betxí, que ha estat canviat de grup. Per tant es manté el gruix d’equips que ja conformaven aquesta categoria del futbol valencià la temporada anterior. D’aquesta manera el grup 1 de la nova Segona Federació Futbol Comunitat Valenciana estarà format per Vall d’Alba, Torreblanca, Orpesa, Benicàssim, Peñíscola, Traiguera, Xert, Rafalafena, Ripollés, Betxí, San Pedro B, Atzeneta, Almassora B, Esportiu Vila-real, Morella i Vilafranca. Pel moment falten conèixer encara més detalls al voltant d’aquesta divisió que això si, comptarà amb 30 jornades i s’encetarà el 10 e setembre.

A les properes setmanes ja es coneixerà tots els detalls al voltant d’aquesta i altres categories. L’altre equip de la comarca dels Ports, el CE Cinctorrà militarà a la nova Tercera FFCV, categoria que encara tardarà a conèixer la seua composició ja que és possible que compte amb nous equips federats.

Directe