El Vilafranca ascendeix a l’antiga primera regional

L'equip ha anunciat que puja de categoria i serà equip de segona federació després de la gran temporada d'enguany

El CF Vilafranca puja de categoria de cara a la propera temporada. L’equip de futbol vilafranquí, ha anunciat que en la pròxima temporada seran equip de Segona Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, també conegut fins fa poc com a Primera Regional.

Un ascens més que merescut al gran treball que ha realitzat l’equip en aquesta darrera temporada. Una temporada amb 24 victòries, i tant sols 5 derrotes i un empat, i després de no aconseguir l’ascens en els partits de play-off davant l’equip valencià, CF Lluxent. Un “premi més que merescut a l’enorme treball que han fet el cos tècnic i la plantilla, de quedar cuers la 21-22 a l’ascens a la 22-23”, segons apunten a les xarxes socials.

D’aquesta manera, l’equip vilafranquí torna a la categoria superior després de 20 temporades, aconseguint així el tercer ascens en els 45 anys que porta federat el club, segons explicava el club en les seues xarxes socials. Així mateix, el club també anunciava la formació d’una nova junta directiva “amb gent que s’ha unit a l’anterior i que estem treballant de cara a la nova temporada”, avançant també que “aquestes setmanes tindreu novetats pel que fa a jugadors i cos tècnic, pretemporada i altres temes”.

Directe