Esther Altabás es proclama Campiona d’Espanya per a cinturons negres a Saragossa

La taekwondista de Cantavieja sumat un nou èxit en la seua dilatada carrera

Altabás, en una imatge d'arxiu

Esther Altabás ha sumat un nou èxit en la seua dilatada carrera en Taekwondo-ITF al proclamar-se com a Campiona d’Espanya per a cinturons negres al certamen celebrat aquest passat cap de setmana a Saragossa.

Esther ha aconseguit en la seua trajectòria brillants resultats amb moltes medalles als campionats del Món i d’Europa, si bé ara decidia tornar a competir al campionat d’Espanya en aquesta modalitat del qual ja va ser campiona fa uns anys en els seus inicis al Taekwondo-ITF. Un campionat a Saragossa en el que va destacar que les dues modalitats de taekwondo habituals, enemistades històricament van fer història al celebrar un Campionat d’Espanya de forma conjunta.

Esther Altabás es troba centrada en el seu projecte amb l’Escola Taekwondo Maestrazgo amb la que imparteix classes a Cantavieja, Morella, Vilafranca, Cinctorres i La Mata. A més no ha abandonat la pràctica individual d’aquest esport en el que acaba de proclamar-se com a Campiona d’Espanya a Saragossa.

Directe