Passió per la muntanya en al XI Marxa Senderista del Maestrazgo

Amb 170 participants i més de 30 voluntaris en l'organització

Passió per la muntanya en al XI Marxa Senderista del Maestrazgo

170 persones es van donar cita el diumenge passat en Allepuz per a participar en l’onzena edició de la Marxa Senderista de la Comarca del Maestrazgo. El bon clima va marcar la celebració de l’esdeveniment, que després de les pluges passades va deixar boniques estampes al llarg del recorregut.

La marxa tenia dues rutes de diferent longitud: una tala de 12 km i quasi 400 metres de desnivell positiu, i una altra de distància llarga pròxima als 22 km que aconseguia un desnivell positiu de 660 metres.

Totes dues rutes partien des de la plaça de l’ajuntament de Allepuz. Després de la marxa es va celebrar un menjar popular en el pavelló municipal.

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Allepuz, que va participar en els diferents avituallaments repartits per les sendes de la localitat i en l’organització del menjar popular.

Més de 30 persones van ser voluntàries, una inestimable ajuda perquè la passió per la muntanya es concentrara en la localitat del Maestrazgo.

Directe