La Liga de Carreras por Montaña encara la recta final després de la prova de la Iglesuela

La pròxima carrera s'organitza en Villarluengo el diumenge 22 de maig

La Liga de Carreras por Montaña encara la recta final després de la prova de la Iglesuela

La Iglesuela del Cid va acollir la tercera prova de la Lliga de Carreras per Muntanya del Maestrazgo el diumenge 8 de maig. Una prova trepidant marcada pel bon temps i per la participació de 75 esportistes entre els tres recorreguts disponibles. El que era puntuable per a la Lliga era el més llarg, caracteritzat per 22 km i més de 1450 metres de desnivell positiu.
Així doncs, el gran vencedor de la prova va ser Mario Bonavista, atleta local que amb un temps de 02.05:19 va triomfar. El podi masculí el van completar Mario Prada de Conflent i Luis Ferrer, també esportista local.

Pel que respecta a la competició femenina, la dona més ràpida va ser Maria Pilar Prada de Conflent amb un temps de 02.50:08, acompanyada per Cristina Domínguez i Yolanda Villarroya.
La competició del diumenge també tenia l’oportunitat de participar en modalitat júnior, amb un recorregut més curt de 16 km i 800 metres de desnivell; i en competició cadet en una carrera de 12 km i 600 metres de desnivell.

El cap de setmana es completava amb el IV Circuit de Cross Infantil, en el qual van participar 120 nens. L’alta participació provinent de localitats veïnes, com de la província de Castelló, va marcar la tarda del dissabte 7, quan es van preparar diferents circuits urbans en relació amb les aptituds físiques dels i les participants.

La pròxima carrera s’organitza en Villarluengo el diumenge 22 de maig. Les inscripcions per a la prova, de 25 km i més de 1500 metres de desnivell positiu, segueixen obertes en la web oficial de Maestrail.

Així, el dissabte també hi haurà competició infantil amb l’IV Circuit de Cross, les inscripcions del qual també estan obertes.

Directe