Portell col·labora amb l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana

Subministrant energia a alguns cotxes participants

L’Ajuntament de Portell està subministrant energia a alguns dels cotxes participants de la carrera gràcies al punt de càrrega per a vehicles elèctrics del municipi. L’Eco Rallye 2022 tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de març i hi participaran més de 40 equips de diferents nacionalitats en 3 categories: elèctrics, híbrids endollables i híbrids. La sortida tindrà lloc des de la localitat veïna Morella.

La prova s’iniciarà a l’Espai Firal de Morella i recorrerà els voltants de la ciutat emmurallada, ja que els cotxes passaran per davant de la porta de Sant Miquel i eixiran pel portal de Sant Mateu. A més, a partir del dijous arribaran els cotxes a l’Espai Firal on estaran exposats fins al moment d’iniciar la prova, a les 12.00 hores del divendres.

La novena edició d’aquesta competició compta amb 40 equips de diferents nacionalitats i ha completat el límit d’aquestes. La participació ha estat limitada, igual que en l’edició anterior, a causa de la COVID-19 per a garantir la participació completament segura. Tot i això, l’Eco Rallye compta amb especialistes internacionals i nacionals.

Directe