El Trails Denes de Morella reobre les inscripcions

Aquesta competició se celebrarà el 5 de setembre amb tres distàncies diferents de 14K, 25K i 45K

La prova de muntanya Trails Denes de Morella ha reobert les inscripcions en les tres curses que tindran lloc el 5 de setembre. D’aquesta manera, l’esdeveniment tindrà una marxa no competitiva de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una carrera de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres amb un desnivell de 1.900 metres. Les inscripcions estan obertes amb un preu inicial de 15 euros la marxa, 25 la cursa i 35 la marató.

La regidora d’Esports, Judit García, ha explicat que “es va ajornar la data del Trails Denes de Morella per al 5 de setembre a causa de la situació produïda per la COVID-19” i ha destacat que “ara s’han reobert les inscripcions per a la nova data i que tinga lloc la primera edició d’aquesta prova”. L’edil ha recordat que “es tracta de tres distàncies diferents que recorren el terme municipal de Morella per a runners de tots els nivells”. Finalment, ha remarcat que “la 14K és una marxa per a tots els públics” i ha aprofitat per “animar a totes i tots a participar en la primera edició del trails”.

La Trails Denes de Morella compta amb diferents categories perquè tots i totes puguen participar. Així la categoria absoluta abraça a tots i totes les participants. A més, hi ha una categoria sènior de 23 a 39 anys i una veterana per a més de 40. Finalment hi ha una categoria local per a persones empadronades a Morella. Totes aquestes amb categoria masculina i femenina. Finalment, la 14K compta amb la categoria júnior de manera competitiva.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la Mediterranean Xtrem de BTT, la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc o la Pujada Vertical al Castell de Morella.

Directe