El Denes de Morella es farà el dissabte 5 de setembre

Així ho ha comunicat l'organització al haver dubtes si es podria fer a maig

La prova es va presentar el 9 d'Octubre / Foto: nord

L’associació Denes de Morella, organitzadora de la Trails Denes de Morella, han anunciat en un comunicat com “la COVID-19 està tenint conseqüències que ningú esperava i és per aquest motiu que preferim anunciar una nova data en la qual estiguem segurs que la Trails Denes de Morella podrà celebrar-se. És per això que la I edició de la Trails Denes de Morella es trasllada al dissabte, 5 de setembre de 2020, mantenint per a la nova data totes les inscripcions fetes fins al moment”. Després de molts mesos de treball “perquè tots poguéssim gaudir d’un dia ben especial, moltes hores de dedicació i moltes ganes que arribés el dia, a poc més de mes i mig de la data triada ens veiem obligats a ajornar la celebració d’aquesta”, continuen.

Des de l’organització apunten que “estàvem molt il·lusionats a poder dur a terme la I edició d’aquesta nova prova esportiva per al nostre municipi, el pròxim dia 30 de maig. Havíem rebut el suport de moltes empreses i entitats, moltes persones a títol individual, l’Ajuntament de Morella, i nombrosos corredors que havien confiat en nosaltres inscrivint-se a qualsevol de les tres modalitats de la prova.”

Es pot cancel·lar
la inscripció

En cas de no poder participar en aquesta edició a causa del canvi de data, “podeu cancel·lar la inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça contacta@hj-fitness.es. Aquesta opció dóna dret a la devolució íntegra de l’import de la inscripció. Una vegada envieu el mail ens posarem en contacte amb vosaltres amb la condició de fer efectiva la devolució.El termini per a cancel·lar la inscripció comença el dia 08 d’abril i finalitzarà el dia 30 del mateix mes”.

Des de l’organització “volem aprofitar una vegada més per a donar les gràcies a totes aquelles persones que heu confiat en nosaltres des del primer moment. Són moments difícils per a tots, però segurament, quan tot passi, tornarem amb més ganes que mai de gaudir de l’esport a l’aire lliure, i de fer entre tots una gran I edició de la Trails Denes de Morella”

Directe