El Trofeu de la Cirera manté viu el futbol

S'està disputant actualment amb el Football PES 2020

Després la disputa fa unes setmanes de la I edició del Torneig de l’Avellà amb el Football Pes 2020 en el que el CF Albocàsser va ser campió derrotant a la final al CF Vilafranca per 2 gols a 1, el futbol virtual torna de la mà de Bernat Segarra, aficionat i membre de la directiva del Racing Club Salsadella amb el Trofeu de la Cirera. Una competició amb format Champions League i en la que participen 24 equips. Pel moment ja s’ha disputat als darrers dies varies jornades de la primera fase de la competició.

Per poder ampliar la competició a banda dels equips de la 2ª Regional Grup 1, Bernat Segarra ha incorporat nous equips de Regional Preferent, 1ª Regional o també el Sant Mateu Juvenil. Equips de les nostres comarques o amb gran vinculació amb elles per proximitat.

Bernat Segarra és l’Organitzador del Trofeu de la Cirera

El seguiment del primer torneig organitzat per Bernat Segarra ja comptava amb moltissima acceptació, encara que en l’actualitat està superant tots els rècords. Un seguiment que no s’imaginava en cap moment en el està tenint el Trofeu de la Cirera ja des del mateix sorteig dels grups.

El diumenge 3 de maig es disputarà la final del Trofeu de la Cirera i durant la setmana actual i la pròxima acabarà la primera fase i es jugaran les eliminatòries. Els clubs estan recolzant molt la iniciativa de Bernat Segarra i fins i tot alguns d’ells penjen informació a les xarxes socials al voltant de la evolució dels equips a la competició. En estos moments la competició està jugant-se encara a la fase de grups.

El Morella FC es troba com a líder del seu grup i té molt a prop la classificació per a la propera fase de la competició i el CF Vilafranca, l’altre equip de la comarca dels Ports en aquest torneig no està tenint tants bons resultats com al Trofeu de l’Avellà disputat fa unes setmanes.

Directe