Futbol virtual per al confinament

S'ha disputat el I Torneig de l'Avellà Football PES2020 amb els 16 equips de la 2ª Regional Grup 1

Bernat Segarra, membre de la Junta Directiva del Racing Club Salsadella ha organitzat la primera edició del Torneig de l’Avellà Football PES2020 amb Futbol Pro i que serveix per a que el futbol de la 2ª Regional estiga viu de forma virtual en aquesta situació de confinament a les nostres cases pel coronavirus.

El CF Albocàsser va ser el guanyador de la final, superant al CF Vilafranca a la pròrroga després d’un partit molt disputat. Bernat Segarra ja fa anys que crea competicions per a jugar ell al Futbol Pro amb els equips de la zona i esta vegada s’ha llançat a fer-ho obert per tothom.

Bernat Segarra volia que la competició amb tots els equips de 2ª Regional Grup 1 tinguera el nom d’un torneig de la zona. D’alguna competició que ens fora propera i no va dubtar en parlar amb el CE Catí per adoptar el nom del Torneig de l’Avellà. Els clubs també li van facilitar tota la informació per a la competició.

Bernat Segarra és Creador del I Torneig de l’Avellà Football PES 2020

La idea inicial d’aquest jove aficionat al futbol regional de La Salsadella era fer un torneig amb un representant de cada equip, com es va fer en un torneig virtual a la 1ª Divisió. El fet era tècnicament inviable i finalment va optar per que fora el propi joc el que enfrontara als equips de 2ª Regional. Els partits es van jugar des del dijous al diumenge de la passada setmana.

La iniciativa ha tingut gran èxit amb gran recolzament per part dels clubs i Bernat Segarra està estudiant la possibilitat de fer una altra competició amb més equips de les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat i Plana Alta. Una iniciativa que pretén animar a la gent i que no genera cap benefici per a l’organitzador.

La I edició del Torneig de l’Avellà virtual ha comptat amb els 16 equips de la 2ª Regional Grup 1, proclamant-se campió el CF Albocàsser. El quadre d’honor es completava amb el CF Vilafranca en segon lloc, el CE Catí tercer i en quarta posició la Unió Esportiva Benassal.

Directe