La Vuelta a España 2019 passarà per Morella el dijous 29 d’agost

La Setmana de l’Esport ha començat avui i durant tota la setmana hi haurà activitats de diferents disciplines

La Vuelta a España 2019 passarà per Morella el dijous 29 d’agost

La Vuelta a España viatjarà a Morella el pròxim dijous 29 d’agost en la seua sisena etapa. Aquesta eixirà de Mora de Rubielos i finalitzarà a Ares del Maestrat amb un recorregut de 198,9 quilòmetres. D’aquesta manera, la cursa entrarà en el terme municipal de Morella per la CV-12 i eixirà per l’N-232 fins a l’encreuament que entra a Catí. Així, La Vuelta passarà per l’encreuament entre les carreteres CV-12 i N-232 a l’Hostal Nou. Cal recordar que Morella ha sigut final d’Etapa en diverses ocasions.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “La Vuelta és una prova ciclista molt important que es veu en molts països, per la qual cosa és una molt bona oportunitat per a donar visibilitat a la nostra ciutat i atraure turistes”. L’edil ha explicat que “la sisena etapa passarà per Morella el dijous amb molt de recorregut pel terme de manera que vénen des de Vilafranca per la CV-12 i se’n van cap a Catí per l’N-232, a més, passaran també pel santuari de Vallivana”. Rhamsés ha comentat que “la casualitat ha fet que aquest esdeveniment estiga emmarcat dins de la Setmana de l’Esport a Morella on el ciclisme, sobretot el de muntanya, ha sigut protagonista en alguna d’aquestes jornades”.

Segons la previsió de l’organització de La Vuelta a España, la cursa entrarà a la CV-12 per l’encreuament que separa Morella i Vilafranca a les 13.18 hores. Així recorreran els 25 quilòmetres d’aquesta carretera fins a arribar a Morella i entrar a l’N-232 a les 14.00 hores. Els ciclistes giraran en direcció al Port de Querol en el qual està previst arribar a les 14.10 hores i a Vallivana a les 14.22 hores. Finalment arribaran a l’encreuament que entra a Catí a les 14.25 hores.

La Setmana de l’Esport
comença en bici

Avui ha començat la setmana de l’Esport a Morella amb les bicicletes com a protagonistes. Així, es dóna inici a una setmana d’activitats per a tots els públics on destaca el I Torneig de Pàdel Ciutat de Morella i amb cabuda per al bàsquet o el futbol.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “el mes d’agost a Morella compta amb una intensa activitat i l’esport té el seu espai en aquesta última setmana després de les festes”. L’edil ha explicat que “totes les associacions i entitats esportives s’han implicat i han organitzat activitats relacionades amb les seues disciplines perquè tots i totes disfrutem de l’esport”. Finalment, Judit ha volgut “animar a tots i totes a participar en les activitats programades i començar a cremar els excessos de les festes d’una forma saludable”.

La Setmana de l’Esport a Morella ha començat avui amb circuits no competitius per a bicis adaptats a totes les a la Nevera Medieval organitzat per Piño Fijo i una cursa no competitiva per l’Albereda. A partir de les 16.00 hores començarà el I Torneig de Pàdel Ciutat de Morella al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

El dimarts 27 d’agost continua el torneig de pàdel a les 16.00 hores i a les 19.00 hores hi haurà futbol amb circuits d’habilitat per a xiquets i xiquetes fins a 12 anys al camp de la Fàbrica Giner a càrrec dels Ports F. C.

El dimecres 28 d’agost el bàsquet serà protagonista amb un torneig 3×3. Així, l’infantil començarà a les 11.00 hores i a les 17.00 hores per a tots els públics, tot organitzat pel Club de Bàsquet Femení Morella.

El dijous 29 d’agost, semifinals del torneig de pàdel a partir de les 16.00 hores. A més a les 18.45 hores, ioga al Castell. El divendres 30 d’agost es jugarà la final del torneig de pàdel a les 16.00 hores.

El dissabte 31 hi haurà una eixida en bici amb guia i acompanyament a les 9.00 hores.

També, el dissabte 24 d’agost la Societat Esportiva ESPEMO celebrava el seu 35 aniversari amb activitats esportives de muntanya per a tota la família.

Directe