L’Ajuntament renova un any més el conveni amb el Consell Regulador de la Carxofa

El Consistori aporta 6.200 euros per a les despeses i activitats realitzades

El Consistori aporta 6.200 euros per a les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant 2020. El conveni municipal se suma a l’aportació de 57.000 euros de la Diputació de Castelló a la DO Carxofa de Benicarló per a renovar els plantons i millorar el rendiment de les carxoferes.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president del Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, Francisco Lluch, han firmat avui un nou conveni de col·laboració entre les dos entitats que servirà per a finançar les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant el passat 2020.

L’aportació de l’Ajuntament manté el 30% d’increment que es va establir l’any passat respecte dels convenis anteriors i s’afegeix al conveni que la setmana passada van firmar el Consell Regulador i la Diputació de Castelló, per valor de 57.000 euros, que es destinarà a renovar les soques de les carxoferes i millorar així el rendiment de les plantes.

Directe