Peníscola i Benicarló, units per la carxofa

L'Ajuntament subscriu un conveni de col·laboració amb la D.O Carxofa de Benicarló

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha subscrit avui un conveni de col·laboració amb el President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen protegida Carxofa de Benicarló, Paco Lluch, ja que aquesta DO integra cultius del terme municipal de Peníscola. Concretament un total de 118 parcel·les (100,95 hectàrees) que representen el 35,7% de les parcel·les totals inscrites en la Denominació d’Origen.

L’objectiu del citat conveni és col·laborar en el projecte d’investigació que el Consell Regulador ha realitzat al costat de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries per a la millora de la productivitat de la carxofa blanca, l’assaig de la qual s’ha desenvolupat en una parcel·la situada a Peníscola.

El munícipe ha manifestat el seu “total suport al sector” i destacat “el suport que cristal·litza en aquest conveni en favor de la investigació i millora contínua en el sector agrari i els productes d’excel·lència que es cultiven en el nostre entorn, com ho és la carxofa”.

Directe