La mancomunitat de l’Alt Palància inicia un pla per a promocionar els seus principals productes turístics

Es promocionarà el destí i els seus productes associats: Activa't, Terra d'Aigües, Sabors Alt Palància i Petjades de la història

La mancomunitat de l’Alt Palància posa en marxa un pla de comunicació i posicionament dels seus productes turístics, en l’àmbit del Pla de Dinamització i Governança Turística de la pròpia mancomunitat. Es promocionarà el destí i els seus productes associats: Activa’t, Terra d’Aigües, Sabors Alt Palància i Petjades de la història. Són els quatre eixos estratègics sobre els quals es basa la proposta: Terra d’aigües, que posa en valor la gran quantitat existent de rius, salts, fonts i embassaments; Sabors Alt Palància, amb un rebost compost per olis d’oliva de primera qualitat, fruita seca com les nous, ametlles, vins, aigües, formatges i tòfones; Petjades de la història, que visualitza i posa en valor el gran patrimoni cultural i Activa’t en l’Alt Palància, que proposa nombroses rutes, activitats a l’aire lliure i esdeveniments esportius.

L’objectiu principal d’aquest Pla de Comunicació és consolidar el destí Alt Palància i els seus quatre productes turístics. A més, es busca cohesionar el territori i captar el màxim nombre de visitants dels nínxols de mercats d’origen més significatius, com la pròpia província de Castelló i les àrees metropolitanes de Castelló i València, contribuint així a la desestacionalització i la dinamització de l’economia comarcal. Segons Jessica Miravete, presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Alt Palància, la desestacionalització és un dels grans reptes: “som una zona que a l’estiu vivim un augment molt substancial de la població, però també ens agradaria que la gent vingui i ens conegui en altres èpoques de l’any”.

A més, afegia que la sostenibilitat és un concepte que els acompanyarà en totes les accions que duguin a terme: “estem amb la mirada posada en els projectes enfocats des de la sostenibilitat, ja que som un territori que hem estat recentment afectats per nombrosos incendis i, per tant, estem duent a terme les nostres campanyes des d’aquest prisma”.

Directe