El comerç rural genera vida

La Cambra de Comerç de Castelló aposta pel comerç de les zones rurals amb una campanya de publicitat

Des de la Cambra de Comerç s’ha posat en marxa una campanya de sensibilització amb l’objectiu de posar en valor el comerç en les àrees rurals de la província de Castelló.

Els comerços locals són la columna vertebral dels nostres pobles. Representen la passió, la dedicació i l’esforç de persones valentes que ofereixen un servei únic en aquestes localitats. Cada botiga és un reflex de la diversitat de productes i serveis que la nostra comunitat ofereix, a més de brindar ocupació i generar un impacte positiu en l’economia local.

Comprant en els comerços locals, es fa costat als veïns, amics i familiars contribuint a mantindre vives les tradicions i la identitat cultural, a més de reduir la petjada de carboni evitant desplaçaments i fomentant una comunitat més sostenible amb el medi ambient.

En un esforç per enfortir la nostra comunitat i fer costat als xicotets empresaris locals. Des de Cambra de Comerç de Castelló, en col·laboració amb el Fons europeu de desenvolupament regional i Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme es llança aquesta campanya per a posar en valor aquesta gran labor dels comerciants.

Directe