L’Hotel d’Ares reobri les portes

Aquest cap de setmana es reprén el servei de bar, restaurant i hotel

L’Hotel d’Ares reobri les portes

L’històric Hotel d’Ares torna a obrir les portes aquesta vesprada a les 19h. A l’edifici es donarà servei de bar i restaurant, a més de disposar de 10 habitacions per a tots els i les visitants que arriben al municipi. “Ares és un municipi molt turístic. Acollim molts visitants al llarg de l’any i, per això, és necessari apostar per una gran oferta de llits i de restauració”, ha explicat l’alcalde d’Ares del Maestrat, José Luis Marqués.

L’Hotel d’Ares té un simbolisme molt singular amb el que s’explica la quotidianitat de la localitat. “És un punt de trobada per al veïnat, on es reuneixen per parlar del dia a dia. Un centre social i de reunió. A més, la seua capacitat per donar menjar a molts comensals amplia l’oferta tant per a visitants com per a la gent del poble. És fonamental que aquest servei estiga funcionant a ple rendiment”, incideix Marqués.

L’Hotel és de propietat municipal i l’empresa que ha accedit a la seua gestió té un any de contracte en vigor.

Directe