Les platges de Peníscola aproven amb nota les enquestes dels seus usuaris en la primera quinzena de juliol

El 95,7% d'usuaris enquestats valoren satisfactòriament la platja a la qual acudeixen amb regularitat en el municipi

L’Ajuntament de Peníscola està realitzant enquestes a les seues platges per conéixer l’opinió dels banyistes.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, indistintament en horari de matí i de vesprada, un equip d’enquestadors realitza un qüestionari a usuaris de les platges.
En aquesta primera quinzena de juliol s’han recollit un total de 325 opinions sobre diferents serveis en el litoral de la localitat, de les quals es desprén que la pràctica totalitat d’usuaris enquestats estan satisfets amb la qualitat de les platges i els seus serveis, únicament un 4% de consultats ha mostrat la seua disconformitat.

Concretament, avaluant els diferents ítems consultats, més del 92% valoren amb satisfacció les aigües de bany i entre el 90% i el 93% d’enquestats, el servei de salvament i socorrisme, els equipaments, l’oferta d’activitats nàutiques i activitats esportives.

La millor valoració és per a la relació satisfactòria entre patrimoni cultural i natural de la destinació turística, per part del total d’enquestats, amb un 96% de valoració positiva.

“Realitzem les enquestes per a conéixer el nivell de satisfacció dels usuaris, però també per a recollir tots els suggeriments de millora que puguen sorgir, en la nostra cerca de la millora contínua” ha explicat el regidor de l’àrea de Turisme i Platges, Ramón Simó.

El 95,7% d’usuaris enquestats valoren satisfactòriament, en global, la platja a la qual acudeixen amb regularitat en el municipi.

Directe