Benassal amplia l’atenció turística a l’estiu

Per a poder apuntar-se a les visites cal inscripció prèvia

Les oficines de turisme del Rivet i de la Font d’En Segures tenen uns nous horaris per a aconseguir una millor adaptació amb veïns, veïnes i visitants. Ambdues romandran obertes al llarg dels caps de setmana, junt amb l’Oficina de Turisme del propi municipi, que seguirà oberta amb el mateix horari que la resta de l’any.

Els matins de 10 a 14 h estarà oberta l’Oficina de Turisme de la Font d’En Segures, mentre que de 17 a 20 h, a la vesprada, estarà oberta la del Rivet. A més, aquesta última també oferirà, els dissabtes a les 17.30 h, visites guiades pel parc natural i pel centre d’interpretació.

El Forn de Dalt, l’Aula Museu Carles Salvador, la Torre de la Presó, el Museu Arqueològic de l’Alt Maestrat, la Casa Museu Teresita Pasqual, el Rivet, la Font d’En Segures, l’Edifici de La Mola, i un llarg ventall de patrimoni municipal, es podrà visitar amb guies experts que faran conéixer cada racó de Benassal. A més, l’empresa Aigua de Benassal també ofereix visites pròpies a la planta embotelladora.

Per a poder apuntar-se a les visites cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Benassal amb telèfon 696458688.

Directe