Peníscola ha atès durant juny, quasi 7000 consultes en les oficines d’informació turística

Durant la temporada d'estiu obrin tots els dies de la setmana

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha compartit les dades relatives a les consultes resoltes en les oficines d’informació turística en el mes de juny passat i que han sumat quasi 7000 en total. Concretament, s’han resolt 5000 consultes de turistes procedents del nostre país i 1975 realitzades per visitants procedents de fora de les nostres fronteres.

Les comunitats autònomes de procedència dels qui han traslladat consultes als informadors turístics han sigut, majoritàriament i per aquest ordre, Comunitat de Madrid, Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana. Pel que respecta als països de procedència dels qui han realitzat consultes des de fora de les nostres fronteres, França destaca sobre la resta, amb més de la meitat del total de consultes realitzades, seguida per Holanda i els Estats Units.

L’equip d’informadors turístics amb els quals compta el municipi atén consultes en tres punts estratègics de la localitat, en les Tourist Info Office amb les quals compta la destinació i que es troben en el Passeig Marítim, en l’accés al nucli antic des del Port, així com en l’extensió turística de Peñismar.

Les oficines d’informació turística estan obertes, al llarg de la temporada d’estiu, tots els dies de la setmana “i són el taulell de referència informativa per a turistes i visitants” ha valorat el regidor de l’àrea de Turisme, Ramon Simó.

Les xifres són similars a les del passat any, amb una mitjana de consultes al dia que s’ha situat per damunt de les 200; atés que els últims dies del mes, especialment per al pont de Sant Joan, es van registrar xifres majors.
El regidor ha concretat que les consultes més freqüents són les relatives al patrimoni local, així com a l’extensa agenda d’activitats; també sobre el patrimoni natural, així com les possibles excursions.

Directe