La Diputació presenta a Miguel Ángel Silvestre com a nova imatge turística de la província

El president en funcions destaca que l'actor servirà d'altaveu per a donar més visibilitat a tots els racons i possibilitats del territori

La Diputació de Castelló ha presentat a Miguel Ángel Silvestre com a nova imatge de la província per a aquest any. Així, en un acte que ha tingut lloc a Torre la Sal juntament amb el president i la diputada de Turisme en funcions, José Martí i Virginia Martí, respectivament, la institució provincial aposta per donar un nou impuls a les accions turístiques amb l’objectiu de donar més visibilitat a tots els racons i possibilitats del territori.

El president en funcions, José Martí, ha agraït a Miguel Ángel Silvestre que s’haja presentat a aquesta licitació i ha assenyalat que el significat d’una diputació “també és el de donar a conèixer la província, donar visibilitat a tots els pobles i impulsar accions turístiques en aquest sentit, com ho són Castelló Cyling i Castelló Ruta de Sabor”. “En aquest sentit, comptar amb una persona com Miguel Ángel Silvestre, tan coneguda nacional i internacionalment i amb tants seguidors en les xarxes socials, obrirà aquesta dimensió de Castelló a molts altres llocs, en molts altres àmbits i en una altra molta gent. El nostre territori té moltes dimensions i, moltes vegades, no les coneixem, per això, la imatge de Miguel Ángel Silvestre ens ajudarà a això, al fet que aquest diamant en brut que és Castelló tinga en ell un altaveu que perquè puga arribar a més gent i que la província siga cada vegada més coneguda”, ha afegit Martí.

Per la seua part, la diputada de Turisme en funcions, Virginia Martí, ha destacat la importància que persones del prestigi de l’actor “abandere la promoció de la província, s’implique en aquest projecte i s’identifique amb l’orgull que és ser d’aquesta província”. “Amb aquesta iniciativa podem donar a conèixer encara més la nostra província i obrir una nova finestra per a mostrar que tenim molt a oferir i que, gràcies a persones com Miguel Ángel, se li donaran la visibilitat que es mereix”, ha afegit la diputada.

Finalment, l’actor ha assenyalat que aquest nou projecte que inicia juntament amb la Diputació de Castelló “suposa tot un orgull”. “En aquests moments no puc deixar de pensar en els meus avis, en els estius que passava a Llucena i en tota la meua infància viscuda ací a Castelló”, ha apuntat l’actor qui ha explicat que, després d’haver estat fora durant molts anys estudiant i treballant, “en els últims anys, i arran de la mort de mon pare, ja pensava en tornar a Castelló”.

Així mateix, Silvestre ha assenyalat que “són tantíssims els municipis de la província amb encant, els paratges naturals, la gastronomia, els festivals, la mar,… que per a mi és tot un orgull poder ser un altaveu i que la gent, realment, puga veure tot el bonic com tenim ací”. “L’enamorament pel lloc d’on vinc és tal que vull estar ací la resta de la meua vida, i tinc molta il·lusió de poder ensenyar-li-ho al món i contribuir al fet que la gent conega tot el que hem d’oferir ací a Castelló”, ha conclòs l’actor.

El contracte va sortir a licitació i va ser adjudicat per concurrència competitiva a l’actor, qui va ser l’únic en presentar-se. Així, algunes de les accions en les quals participarà Miguel Ángel Silvestre seran la visita en caiac a les Grutes de Sant Josep de la Vall d’Uixó; paracaigudisme en l’aeroclub del Grau de Castelló; senderisme per la Serra d’Espadà; ciclisme en l’ermita de Santa Lucía d’Alcossebre; la posada en valor del llagostí de Vinaròs i la tòfona negra; la promoció del Desert de les Palmes de Benicàssim i el castell de Peníscola com a escenari de cinema; la visita al parc cultural de la Valltorta i Morella; i la promoció de festivals com el FIB i el Rototom.

Directe