La província es promocionarà al maig a Bilbao, Saragossa i Madrid

Per a enfortir el posicionament de Castelló en els seus mercats tradicionals

El Patronat Provincial de Turisme desenvoluparà durant el mes de maig una important agenda de promoció de la província a Bilbao, Saragossa i Madrid per a enfortir el posicionament de Castelló com a destí atractiu i de qualitat al País Basc, Aragó i la Comunitat de Madrid. Cal tenir en compte que aquests tres mercats són els llocs de procedència de bona part dels turistes que cada any arriben fins a aquest territori.

La primera cita és a Euskadi, en ‘Expovacaciones 2023’ de Bilbao entre els dies 5 i el 7 de maig. El treball promocional es desenvoluparà en l’estand de Turisme Comunitat Valenciana, on es donaran cita empreses i municipis de la província com Benicarló, Orpesa i Sud de Castelló/Pacte Territorial de la Plana Baixa.

‘Expovaciones 2023’ se celebra al Bilbao Exhibition Centre (BEC) i es converteix en el punt de trobada ideal per als amants dels viatges. Es tracta d’un certamen al qual acudeixen els millors destins del moment, que s’afanyen per mostrar totes les novetats possibles, les últimes propostes en rutes i les més innovadores alternatives d’oci i temps lliure, oferint opcions i propostes per a tots els gustos.

Una setmana després, entre els dies 12 i 14 de maig, la província de Castelló també serà present en ‘ARATUR 2023’ en el Palau de Congressos de Saragossa, on acudiran empreses de la província i els municipis de Benicarló, Orpesa, Torreblanca, Peníscola, Sogorb, Vinaròs i Sud de Castelló/Pacte Territorial de la Plana Baixa.

‘ARATUR’ és el Saló Aragonès del Turisme, que s’organitza per a mostrar la fortalesa turística, cultural i gastronòmica existent a Aragó, la resta d’Espanya i altres destinacions turístiques.

El Patronat Provincial de Turisme també tindrà presència en el Workshop Creaturisme Madrid, una jornada de treball organitzada per Turisme Comunitat Valenciana en la qual es donaran cita turoperadors especialitzats en turisme actiu i esportiu, de naturalesa i cultural.

Amb anterioritat, entre el 27 i el 29 d’abril el Patronat Provincial de Turisme ha programat un viatge a Mallorca en el qual participaran sis socis del club de producte ‘Castelló Cycling’ amb l’objectiu de conèixer de primera mà les estratègies i el desenvolupament de l’illa com a destí capdavanter de turisme ciclista a Europa. En aquest sentit és important recordar que l’estratègia promocional de la província pretén enfortir Castelló com a destinació cicleturística i gastronòmica.

Directe