Colomer entrega el reconeixement de qualitat a sis empreses més

Morella va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en adherir-se al SICTED

El destí turístic Morella-Els Ports continua l’aposta per la qualitat dels seus establiments. Avui, el Saló de Plens de l’ajuntament ha acollit l’acte d’entrega dels distintius de qualitat SICTED a sis noves empreses, així com ha renovat el de set. D’aquesta manera, la Casa de la Mestra 1, Cases Rural Morella, Font del Roser, Mas Llosar Apartamento Rural, Mercat dels Ports i Vallivana Suites&Spa s’han adherit al sistema este any 2023. D’altra banda, Apartamentos Bergantes, Aromes de Morella, Hogar Textil Adell, L’Escudella, L’Herbolari, El Museu Temps de Dinosaures i Turismo Rural Morella han renovat una vegada més el distintiu de qualitat.

L’acte de lliurament ha comptat amb la participació del Secretari Autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer; l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; i la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder. Cal explicar que, este distintiu té una vigència de dos anys per a mantindre un control constant de la qualitat del servei. A més, al 2022 van superar el comité de distinció Guies Noverint, Casa Roque, Tourist info Morella, Casa Torrebale, La Quesería el Pastor de Morella, Turismo Rural Morella, Carns Noel (Morella), Saltapins parc multiaventura, Casa Guimerà, Hotel El Cid, Casa Lea apartaments, Restaurant El Mesón del Pastor, Fósiles Yeste, Restaurant Vinatea, Carns Noel (Vilafranca), el Forn de Lupi, Tourist info Vilafranca, Museu de Pedra en Sec, Casa del Mercat, Tourist info Cinctorres, Parque Cultural Dinomanía, El Faixero, Apivillores, Mònica Segura, Punto de información turística de Olocau del Rey i Restaurant La Morena.

Rhamsés ha destacat “la importància d’aquest distintiu que valora la qualitat del servei per a diferenciar-nos de la resta de destins turístics” i ha recordat que “Morella va ser la primera destinació amb aquest distintiu de tota la Comunitat Valenciana, la qual fa pocs anys es va ampliar a tota la comarca”. L’edil ha volgut “donar l’enhorabona a tots els establiments de qualitat SICTED de la comarca i animar que cada vegada més establiments se sumen a esta iniciativa”. Finalment, ha agraït “la col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana en les millores realitzades a la Fàbrica Giner i amb el pla de sostenibilitat turística”.

D’altra banda, Francesc Colomer ha remarcat “l’esforç que es fa per aconseguir i mantindre la qualitat turística i que cada any empreses noves s’adherisquen a aquestos distintius que posen en valor els atractius d’aquesta comarca”. “El sector turístic és clau per a l’economia, Morella i Els Ports sou un exemple d’hospitalitat i bon treball” ha conclòs.

Directe