Peníscola prepara la platja per a Setmana Santa

Amb l'adequació i neteja de l'arena, la instal·lació de passarel·les de fusta en accessos i dutxes

Peníscola prepara la platja per a Setmana Santa

L’àrea de Platges de l’Ajuntament de Peníscola està coordinant l’adequació de les platges de la localitat amb “tasques de rutina prèvies a l’arribada de la Setmana Santa” tal com ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, després de l’inici de les actuacions aquesta mateixa setmana.

En aquests dies, a més de les habituals feines de neteja, “s’han posat en marxa les labors d’adequació de l’arena, així com la col·locació de les passarel·les i el mobiliari necessari per a iniciar la temporada de bany”, ha explicat, i ha destacat que aquesta anualitat s’ha continuat invertint en dutxes noves, tal com es va començar fent l’any passat.

Un total de 2,5 quilòmetres de passarel·les s’estan col·locant en diferents punts de la platja Nord, en el seu primer quilòmetre i mig de badia, perímetre que comptarà amb vigilància i seguretat.

La caseta principal de socorrisme, situada al costat del Punt Accessible, s’està adequant per a la seua obertura durant aquests festius i comptarà amb un equip de salvament i socorrisme format per tres socorristes, un coordinador, un patró d’embarcació i un vehicle de transport sanitari amb dos tècnics sanitaris. El servei de salvament i socorrisme s’activarà en la posta principal, de l’1 al 17 d’abril

La regidora de l’àrea ha coordinat el desenvolupament de les tasques juntament amb els tècnics i ha sol·licitat als operaris, durant la seua visita de supervisió dels treballs “una inspecció detallada de tots els materials i equipaments, polsadors en dutxes i revisió del funcionament dels llavapeus, la competència dels quals és de Generalitat” ja que la posada a punt no sols “permet preparar amb antelació els serveis, sinó també identificar allò que és millorable amb el marge suficient per a poder reaccionar i oferir el millor servei possible, també amb la vista posada en l’estiu” ha assegurat.

Directe